Penne met artisjok, ricotta en spek

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. krokant. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd ze in partjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook, artisjok en ¾ van de tijm aan het spek toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur.
  • 3 Giet de pasta af en vang 1 kopje kookvocht op. Roer de pasta met het kookvocht, de ricotta, peper en eventueel zout door de artisjokken en het spek. Bestrooi met de rest van de tijm en serveer.

Penne met artisjok, ricotta en spek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept