Parelcouscous met salami en venkel

4
15 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Laat ondertussen de olijven uitlekken. Snijd de salami in kleine stukjes. Snijd de venkel in flinterdunne reepjes en halveer de zongedroogde tomaatjes in de lengte. Snijd de blaadjes peterselie fijn.
  • 3 Meng de couscous, salami, venkel, tomaatjes, hummus, olie, olijven en peterselie door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over 4 lunchbakjes of weckpotten. Sluit af en bewaar max. 4 uur buiten de koelkast.

Parelcouscous met salami en venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roodbaars met parelcouscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Parelcouscoussalade met sinaasappel-muntdressing
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mediterrane couscoussalade met garnalen
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept