1 Leg de helft van de lange vingers in een vierkant op een platte schaal en besprenkel met de helft van de likeur. Klop de slagroom en suiker stijf met een handmixer en spatel door de mascarpone. Prak de frambozen en spatel voorzichtig door het mascarponemengsel zodat je een marmereffect krijgt. Verdeel de helft over de lange vingers. Doop de rest van de lange vingers in de rest van de likeur en leg op de mascarpone. Dek af met ⅔ van de rest van de mascarpone.
2 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Snijd ondertussen de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften los van elkaar en verwijder de pit. Snijd de helften in partjes. Doe de rest van het mascarponemengsel in de spuitzak en maak toefjes op de bovenkant van de tiramisu. Steek in het midden de nectarinepartjes en garneer met de hazelnoten. Dek af en zet minimaal 2 uur in de koelkast.
Tiramisu met nectarine, frambozen & hazelnoot is een recept van Albert Heijn