Kalkoensaltimbocca

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de schnitzels met peper en leg op elke schnitzel 2 blaadjes salie. Dek af met de parmaham en druk goed aan. Verdeel de olie over 2 koekenpannen en verhit. Leg het vlees er op de hamkant in en bak 4 min. op middelhoog vuur. Keer om en bak nog 4 min. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.
  • 2 Giet het bakvet over in 1 koekenpan en schenk de marsala erbij. Roer de aanbaksels los. Laat de marsala op hoog vuur tot de helft inkoken. Leg de saltimbocca op een schaal en serveer met de saus.

Kalkoensaltimbocca is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca met aardappeltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca met aardappeltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept