Pappardelle met groentesaus en geitenkaas

4
14 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit 3 el olie uit de pot gegrilde paprika’s in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix, peper en eventueel zout toe en bak 6 min. op middelhoog vuur. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Neem ondertussen de hapjespan van het vuur, voeg de gegrilde paprika’s met olie en de gepelde tomaten toe en pureer met de staafmixer tot een saus. Snijd de peterselie fijn. Zet de pan terug en verwarm 4 min. op laag vuur. Meng de olijven en ¾ van de peterselie erdoor. Giet de pasta af en meng door de saus. Verkruimel de geitenkaas en verdeel met de rest van de peterselie over de pasta.

Pappardelle met groentesaus en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept