1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
2 Haal ondertussen de blaadjes van de kropjes sla los. Halveer de limoen en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng de sojasaus met een halve eetlepel limoensap per persoon tot een saus.
3 Halveer de kipfilethaasjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kip met de sojasaus in 5 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
4 Verhit de rest van de olie in de wok en bak de knoflook, paddenstoelenmix en snijbonen 4 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de oestersaus en noedels toe en verwarm al omscheppend 3 min.
5 Serveer de noedels met de kip, sla en limoen-sojasaus. Aan tafel schept iedereen zelf wat noedels en kip in een blaadje sla, rolt deze op en dipt in de saus.
Noedels met kip, bonen, paddenstoelen & sla is een recept van Albert Heijn