Aardappelsalade met kappertjes en peterselie

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd in parten en kook ze in 12 min. beetgaar. Giet af en laat de aardappelen met de deksel op de pan nog 5 min. staan.
  • 2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Snipper de ui. Meng de olie met de knoflook, ui, kappertjes en chilivlokken en verwarm in een kleine pan op laag vuur. Neem de pan van het vuur.
  • 3 Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Snijd de peterselie fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers uit. Schep de aardappelen met het citroenrasp, de helft van het citroensap en de rest van de ingrediënten om in een ruime kom. Breng de salade op smaak met zeezout en serveer hem lauwwarm.

Aardappelsalade met kappertjes en peterselie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept