Mezzelune met pesto en spruitjes-bimisalade

4
13 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de spruiten en kook ze in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Voeg de laatste 3 min. van de kooktijd de bimi toe. Giet af en meng met de olijven, chilivlokken en 2 el olie uit het potje van de olijven. Verkruimel de witte kaas erover. Kook ondertussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, meng de pesto erdoor en serveer direct met de spruitjes-bimisalade.

Mezzelune met pesto en spruitjes-bimisalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise rundvlees-bimisalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mezzelune met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met basilicum en ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept