Zoek
Witte kool met bleekselderij en cranberry
4
10 min
Albert Heijn
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 citroen (AH Biologisch, schoongeboend)
2 el grove mosterd
6 el olijfolie
3 stengels bleekselderij
600 g gesneden witte kool
80 g cranberry's
Bereiding
1
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van de mosterd, het citroenrasp en -sap en de olijfolie.
2
Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en meng samen met de dressing door de witte kool. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
3
Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.
Witte kool met bleekselderij en cranberry is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min
Nagerecht
Bekijk recept