Spruiten met appel en hazelnoten

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof.
  • 2 Halveer de spruitjes en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
  • 3 Snijd ondertussen de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in de lengte in plakken van ½ cm breed.
  • 4 Smelt de boter in een hapjespan en bak de appel met de ahornsiroop 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spruiten toe, schep om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep op een schaal en garneer met de hazelnoten.

Spruiten met appel en hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met groenteballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept