Luxe hotdogs met zuurkool

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en braad de saucijzen in 12 min. op laag vuur rondom bruin en gaar.
  • 2 Spoel ondertussen de zuurkool in een vergiet onder koud stromend water. Knijp er zo veel mogelijk vocht uit en doe in een ruime kom. Meng met de rucola, de helft van het mosterdzaad, de olie, peper en eventueel zout.
  • 3 Neem de saucijzen uit de pan, houd warm onder aluminiumfolie en laat het bakvet zitten. Meng de crème fraîche, geconcentreerde bouillon en de rest van het mosterdzaad door het bakvet. Warm 1 min. mee. Breng de mosterdsaus op smaak met peper. Snijd de broodjes aan de bovenkant in.
  • 4 Schep in elk broodje wat van de zuurkoolsalade en leg er een saucijs op. Verdeel de mosterdsaus erover en bestrooi met de uitjes. Serveer de rest van de zuurkoolsalade erbij.

Luxe hotdogs met zuurkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept