Biefstukpuntjes met mie

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mie 6 min. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Halveer ondertussen de paprika in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de bosui in ringen.
  • 3 Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstukpuntjes 2 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem met een schuimspaan uit de pan. Voeg de wokgroente en paprika toe aan de pan en bak 3 min. op hoog vuur.
  • 4 Voeg het water en de mix voor bami ketjap aan de groente toe en laat 2 min. op middelhoog vuur doorwarmen. Schep regelmatig om. Voeg de mie en biefstukpuntjes toe en bak nog 2 min. op hoog vuur mee. Neem de pan van het vuur en garneer met de bosui. Serveer direct.

Biefstukpuntjes met mie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Woknoedels met biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentecurry met rijst en biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige biefstukpuntjes met Chinese rauwkostsalade
30 min-
Bekijk recept
Biefstuk en portobello
20 min Bijgerecht
Bekijk recept