Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten

10
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt 2 el boter in een pan. Klop het ei, de karnemelk, ahornsiroop en gesmolten boter los.
  • 2 Meng het boekweitmeel, bakpoeder en het zout in een kom. Schenk het karnemelkmengsel bij de droge ingrediënten in de kom en meng tot een glad beslag.
  • 3 Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan 1 min. op middelhoog vuur en hak fijn.
  • 4 Schil en rasp de appels. Meng met de rozijnen en de pistachenoten door het beslag.
  • 5 Smelt de rest van de boter in twee koekenpannen met antiaanbaklaag en bak in elke pan 3 pannenkoekjes van Ø 8 cm in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bak zo nog 4 pannenkoekjes.

Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boekweitpannenkoekjes met blauwe bessen
30 min
Bekijk recept
Gebakken hertenfilet met coulis van rode biet
220 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
aarbeiensalade met boekweitpannenkoekjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept