Gerookte-makreelpie met bloemkool en korianderpuree

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 min. in water met zout gaar. Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Schil en rasp de gember. Snijd de koriander en knoflook fijn. Verdeel de makreel in stukjes.
  • 2 Verhit 3 el olie in een hapjespan en fruit de gember, knoflook en vadouvan 30 sec. Voeg de bloemkool, rozijnen, peper en eventueel zout toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Neem de pan van het vuur en meng de makreel erdoor. Verdeel over de ingevette ovenschaal.
  • 3 Giet de aardappelen af en doe terug in de pan. Voeg de kokosmelk toe en stamp tot puree. Voeg de koriander, peper en eventueel zout toe en roer door. Verdeel gelijkmatig over een ingevette ovenschaal. Besprenkel met de olie en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.

Gerookte-makreelpie met bloemkool en korianderpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept