Kaasfondue met truffel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de korstjes van de emmentaler en gruyère en rasp de kazen grof. Verwijder de korst van de taleggio en snijd de kaas in blokjes.
  • 2 Halveer de teen knoflook en wrijf een (kaasfondue)pan met dikke bodem ermee in. Schenk de wijn in de pan en verhit op middelhoog vuur.
  • 3 Voeg alle kaas toe en laat al roerend rustig smelten. Meng de maizena met het water en voeg al roerend toe aan de kaasfondue. Blijf roeren tot er een egaal mengsel ontstaat. Meng de truffeltapenade erdoor.
  • 4 Snijd het stokbrood in sneetjes en serveer bij de kaasfondue. Houd de kaasfondue op tafel warm op een brandertje.

Kaasfondue met truffel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Truffel-champignonmacarons
15 min Snack
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept