Kerststadje in de sneeuw

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed de marsepein tot het zacht en soepel is. Vorm 12 paddenstoelsteeltjes van 8 mm dik en van verschillende hoogten. Zet op elk steeltje een framboos.
  • 2 Breek de wafels doormidden, zodat je er 4 hebt. Leg in de breedte op een snijplank.
  • 3 Snijd 2 smalle en 1 brede trapgevel en 1 puntdak voor de voorkant en 4 puntdaken voor de achterkant. Teken met de stiften de contouren van ramen en deuren.
  • 4 Verdeel de kokos over de bordjes of schaal. Leg op elk bordje 1 bolletje ijs en zet de koekgevel ertegenaan.
  • 5 Zet er de marsepeinen kerstboompjes en paddenstoeltjes bij. Bestrooi met de poedersuiker.

Kerststadje in de sneeuw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine soufflés met grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept