Italiaanse konijnenstoof

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de konijnenbouten met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de bouten in 4 min. rondom bruin. Ris ondertussen de naaldjes van de rozemarijn. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de knoflook en de pancetta fijn.
  • 2 Neem de bouten uit de pan. Fruit de rozemarijn, knoflook, ui en pancetta 10 min. op laag vuur in het achtergebleven bakvet. Roer regelmatig. Voeg de tomatenpuree, wijn, tomaten, het balsamicoglazuur en de konijnenbouten toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan 1 uur en 20 min. stoven. Roer af en toe.
  • 3 Snijd de peterselie fijn en roer met de olijven door de stoof.

Italiaanse konijnenstoof is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijnenstoof
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept