Kastanje-chocoladedessert

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de kastanjepuree, mascarpone en espresso met een mixer tot een gladde massa.
  • 2 Klop in een andere kom de slagroom met de poedersuiker stijf. Meng met een spatel de helft van de slagroom voorzichtig door de kastanjemascarpone. Meng daarna voorzichtig de rest erdoor.
  • 3 Snijd de cake in plakken, verkruimel over de bodem van 8 glazen en besprenkel deze met de rum. Hak de chocolade grof en verdeel over de cake. Verdeel de kastanje-koffiemousse erover. Garneer met een chocoladehulstblaadje.

Kastanje-chocoladedessert is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Grand chocoladedessert
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedessert
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocopotje met sinaasappel en nootjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocopotje met sinaasappel en nootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjelekkernij
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pureetorentje met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept