Briochetoast met kippenleverpaté

12
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter. Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.

Briochetoast met kippenleverpaté is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenleverpaté
Bekijk recept
kippenleverpaté
75 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenleverpate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Warme Kippenleverpate
10-20 min -
Bekijk recept

Noordzeetong met briochetoast
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine Van Wild En Ganzenlever
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine Van Wild En Ganzenlever
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept