Artisjok-fetadip met rucolacress

5
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de artisjokharten uitlekken, maar bewaar de olie. Verhit 2 el van de olie in een hapjespan en bak de spinazie in delen 3 min. op laag vuur. Laat goed uitlekken in een vergiet en druk met de bolle kant van de lepel het vocht eruit. Breng op smaak met peper en snijd fijn.
  • 2 Verkruimel de feta. Doe de artisjokharten, spinazie en ²/³ van de feta in de beker van de staafmixer en pureer. Breng op smaak met peper. Voeg eventueel 1 el olie van de artisjokharten toe om het smeuïger te maken. Schep in een schaaltje. Garneer met de rucolacress en de rest van de feta.

Artisjok-fetadip met rucolacress is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurdesemsandwich met makreelsalade
15 min
Bekijk recept
Zeewolffilet met een kruidenslaatje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept