Labneh

5
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Laat afkoelen op een bord en hak fijn.
  • 2 Verhit dezelfde koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesam-, komijn- en korianderzaad 2 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Doe de zaden, peperkorrels en kaneel in de vijzel en stamp grof. Meng met de hazelnoten en breng op smaak met zout. Dit mengsel heet dukkah.
  • 3 Klop de geelwortel en olie tot een dressing. Giet het vocht af van de hangop. Verdeel de hangop over een platte schaal. Besprenkel met de geelwortelolie en garneer met de dukkah.

Labneh is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roomkaas In Olie (Labneh).
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roomkaas In Olie (Labneh).
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roomkaas In Olie (Labneh).
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roomkaas In Olie (Labneh).
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept