Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Doe een flinke laag ijsblokjes in elk glas en verdeel de whisky en vlierbloesemsiroop erover. Verdeel het appelsap over de glazen, roer door en verdeel de plakjes appel over de glazen.

Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien-vlierbloesemlimo
5 min
Bekijk recept
Eclairs met matcha, vlierbloesemsiroop en limoencrème
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lillet-cocktail met vlierbloesemsiroop
5 min
Bekijk recept
Cantaloupewater met komkommer en munt
10 min-
Bekijk recept

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept