pasta-ovenschotel met gegrilde paprika, geitenkaas, serranoham en Affligem blond

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de farfalle 10 min. in een pan water met zout. Kook ondertussen de spruitjes 6 min. Verhit ondertussen de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer door en laat in 5 min. op laag vuur gaar worden (roux). Voeg al roerend het bier en de kippenbouillon toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur koken. Roer de saus regelmatig.
  • 2 Snijd ondertussen de serranoham in stukjes. Laat de gegrilde paprika’s uitlekken en snijd in stukjes. Meng de pasta en spruitjes met de ham, paprika en gedroogde oregano in een ovenschaal. Meng de saus erdoor. Verkruimel de geitenkaas erboven en schep erdoor. Bak 20 min. in het midden van de oven.

pasta-ovenschotel met gegrilde paprika, geitenkaas, serranoham en Affligem blond is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Varkensstoofvlees op Kempense wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoek met bier en kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met Grimbergen en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept