Gestoomde spruiten met ketjap en sesamzaad

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de spruiten schoon. Doe in een hapjespan met een laag water van 1 cm en laat met de deksel op de pan 8 min. op middelhoog vuur koken. Giet af en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad op middelhoog vuur. Klop een dressing van de ketjap manis en sambal oelek en de helft van het sesamzaad. Meng de spruiten met de dressing en garneer met de rest van het sesamzaad.

Gestoomde spruiten met ketjap en sesamzaad is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept