Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.
  • 2 Schil de rauwe biet en winterpeen en rasp met de fijne rasp van een keukenmachine. Snijd de ongeschilde friszure appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.
  • 3 Schep de biet, wortel en appel voorzichtig om met de rodewijnazijn en de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de hazelnoten.

Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met walnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met bietensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept