Chili met gehakt en griekse yoghurt

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de knoflook fijn en de koriander grof. Doe de knoflook, ⅔ van de koriander en de yoghurt in de beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt, de ui en komijn 5 min. op hoog vuur. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de witte bonen toe en warm 5 min. op laag vuur. Breng de chili op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Verwarm ondertussen de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven. Schep de chili in een schaal, serveer de tacoschelpen, yoghurt en de rest van de koriander erbij en laat iedereen zijn eigen taco vullen.

Chili met gehakt en griekse yoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept