Indiase viscurry met kikkererwten en spinazie

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in ruim water in 15 min. gaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de uien in halve ringen en de tomaat in blokjes. Schil de gember en snijd fijn.
  • 2 Verhit de olie in een wok en fruit de ui, gember en kruidenpasta 3 min. op laag vuur. Voeg de tomaat, kokosmelk en kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook. Laat 5 min. op middelhoog vuur koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Snijd ondertussen de zalm in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de spinazie grof. Voeg de zalm en spinazie toe aan de curry en schep voorzichtig om tot de spinazie is geslonken. Breng eventueel op smaak met zout. Serveer de curry met de rijst.

Indiase viscurry met kikkererwten en spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept