Salade van veldsla, peer en ham

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de ongeschilde peren in kwarten en verwijder de klokhuizen. Besprenkel het vruchtvlees met 1 el citroensap.
  • 2 Halveer de plakjes ham in de lengte. Wikkel elk stukje peer in een ½ plakje ham. Laat de flageolets uitlekken en meng met de veldsla en rauwkost radijs.
  • 3 Besprenkel de salade met de dressing en garneer met de peren in ham. Klop de rest van het citroensap met het citroenrasp, de olie, peper en eventueel zout tot een dressing.

Salade van veldsla, peer en ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept