Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Bestrooi ondertussen de zalm rondom met de shichimi togarashi. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de zalm in 8 min. op middelhoog vuur bijna gaar, keer halverwege. Laat algedekt onder aluminiumfolie 5 min. rusten. Pers ondertussen de helft van de limoen uit en snijd de andere helft in plakjes. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 2 cm. Snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok en bak de asperges 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de gember, sojasaus en andijvie toe en bak 2 min. mee. Voeg de mihoen toe en warm al omscheppend 2 min. mee. Breng op smaak met l el limoensap. Breek de zalm in stukken en verdeel met de limoenplakjes over de mihoen.
Mihoen met andijvie en zalm is een recept van Albert Heijn