1 Doe de noten in de keukenmachine en maal bijna fijn. Doe ⅔ in een diep bord. Bewaar de rest van het notenkruim. Doe de bloem en het ei elk apart in een diep bord. Haal de kip achtereenvolgens door de bloem, het ei en de notenkruim. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kip rondom in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
2 Kook ondertussen de sperziebonen 5 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de stoomaardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui met wat peper 5 min. op middelhoog vuur.
4 Voeg de sperziebonen en de rest van de notenkruim toe aan de ui en bak 2 min. mee. Serveer de aardappelen met de groente en de kip.
Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree