Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel

4
17 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de noten in de keukenmachine en maal bijna fijn. Doe ⅔ in een diep bord. Bewaar de rest van het notenkruim. Doe de bloem en het ei elk apart in een diep bord. Haal de kip achtereenvolgens door de bloem, het ei en de notenkruim. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kip rondom in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
  • 2 Kook ondertussen de sperziebonen 5 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de stoomaardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
  • 3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui met wat peper 5 min. op middelhoog vuur.
  • 4 Voeg de sperziebonen en de rest van de notenkruim toe aan de ui en bak 2 min. mee. Serveer de aardappelen met de groente en de kip.

Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pipe rigate met kip, geitenkaas en asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hete kipschotel
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met reuzengarnalen in amandelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept