Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous en currypoeder in een ruime kom en schenk het water erover. Laat 10 min. afgedekt staan.
  • 2 Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de abrikozen in stukjes en de selderij fijn. Meng de helft van de selderij door de ricotta en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.
  • 4 Laat de pan op het vuur staan en laat hierin de spinazie in delen slinken. Voeg de paprika, tuinerwten, peper en eventueel zout toe en verwarm 3 min. Neem van het vuur en meng de pistachenoten erdoor.
  • 5 Roer ondertussen de couscous los met een vork en meng de olie, abrikozen, de rest van de selderij, peper en eventueel zout erdoor. Schep de groenten erdoor en serveer met de kruidenricotta.

Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenricotta met krokante ham
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep met kruidenricottarepen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in filodeeg
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met kruidenricotta en cherrytomaatjes
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept