1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
2 Bestrooi ondertussen de zalm rondom met de shichimi togarashi. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de zalm in 8 min. op middelhoog vuur bijna gaar, keer halverwege. Laat afgedekt onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
3 Pers ondertussen de helft van de limoen uit en snijd de rest in plakjes. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 2 cm. Snijd de gember fijn.
4 Verhit de olie in een wok en bak de asperges 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de gember, sojasaus en andijvie toe en bak 2 min. mee. Voeg de mihoen toe en warm al omscheppend 2 min. mee. Breng op smaak met 1 el limoensap.
5 Breek de zalm in stukken en verdeel de limoenplakjes over de mihoen.
Mihoen met andijvie, gebakken zalm en limoen is een recept van Albert Heijn