Mihoen met andijvie, gebakken zalm en limoen

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  • 2 Bestrooi ondertussen de zalm rondom met de shichimi togarashi. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de zalm in 8 min. op middelhoog vuur bijna gaar, keer halverwege. Laat afgedekt onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 3 Pers ondertussen de helft van de limoen uit en snijd de rest in plakjes. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken van 2 cm. Snijd de gember fijn.
  • 4 Verhit de olie in een wok en bak de asperges 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de gember, sojasaus en andijvie toe en bak 2 min. mee. Voeg de mihoen toe en warm al omscheppend 2 min. mee. Breng op smaak met 1 el limoensap.
  • 5 Breek de zalm in stukken en verdeel de limoenplakjes over de mihoen.

Mihoen met andijvie, gebakken zalm en limoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept