Ovengnocchi met tonijn, champignons en tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Verhit 2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een ruime pan en bak de champignonroerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes, pesto en tonijn toe. Schep om, warm nog 2 min. door en draai het vuur uit.
  • 3 Scheur ondertussen de ciabattina in stukken en doe met de kruiden in de keukenmachine. Maal tot een fijn broodkruim, voeg peper en eventueel zout toe. Verdeel het tonijn-groentemengsel over de ovenschaal. Schep het broodkruim door de gnocchi en verdeel over het tonijn-groentemengsel. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

Ovengnocchi met tonijn, champignons en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept