Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes

4
13 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de bloemkoolroosjes en kook 3 min. Giet af en laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en bewaar 3 el olie uit het potje, de kappertjes worden niet gebruikt.
  • 2 Verhit 1 el opgevangen olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Meng de bloemkool met de tomaat en rucola.
  • 3 Meng de rest van de opgevangen olie, de cheddar en uitjes door de puree. Verdeel met de groenten en balletjes over de borden.

Aardappelpuree met cheddar, bloemkool & groenteballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met groenteballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept