Spaghetti met ricotta, biet en peer

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Stort de ricotta op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de peren elk in 6 parten en verwijder het klokhuis. Leg rond de ricotta. Bestrooi met de rozemarijn, peper en eventueel zout. Besprenkel met de helft van de olie. Bak de ricotta en peer in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin.
  • 2 Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de bietjes toe en bak 3 min. mee.
  • 3 Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Meng met de rucola door de bieten. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Verkruimel de ricotta erboven en leg op elk bord 3 parten peer.

Spaghetti met ricotta, biet en peer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept