Gepocheerde zalm met bosui en mango

4
10 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotjes en de knoflook
  • 2 Pureer ze met gember, chilipoeder en ansjovis tot een grove pasta
  • 3 Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de pasta 1 minuut
  • 4 Voeg water en azijn toe en meng goed
  • 5 Leg de zalmmoten erin en pocheer ze 3-4 minuten
  • 6 Keer ze één keer om
  • 7 Schep de zalm op warme borden
  • 8 Schep de mango door het pocheervocht en serveer de saus over de vis
  • 9 Strooi de bosui erover

Gepocheerde zalm met bosui en mango is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept