Zoek
Gepocheerde zalm met bosui en mango
4
10 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 sjalotjes
1 teentje knoflook
2 theelepels gehakte gember of een stukje versgeraspte gemberwortel
1/2 theelepel chili- of paprikapoeder
4 ansjovisfilets of 1/2 eetlepel ansjovispasta
3 eetlepels olijfolie
100 ml water
1 eetlepel witte wijnazijn of citroensap
500 gram zalmfilet (Vismarine of vers), ontdooid
1 grote mango, geschild, in blokjes
2 lente-/ bosuitjes, in smalle ringen
Bereiding
1
Pel de sjalotjes en de knoflook
2
Pureer ze met gember, chilipoeder en ansjovis tot een grove pasta
3
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de pasta 1 minuut
4
Voeg water en azijn toe en meng goed
5
Leg de zalmmoten erin en pocheer ze 3-4 minuten
6
Keer ze één keer om
7
Schep de zalm op warme borden
8
Schep de mango door het pocheervocht en serveer de saus over de vis
9
Strooi de bosui erover
Gepocheerde zalm met bosui en mango is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept