Broccoli met aardappelschijfjes en cordon bleu

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan een beetje boter of olie en bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 minuten goudbruin en gaar. Schep de aardappels regelmatig om.
  • 2 Verhit in een koekenpan een beetje boter of olie en bak op middelhoog vuur de cordon bleus in ongeveer 10 minuten bruin. Draai ze tussentijds om.
  • 3 Was ondertussen de broccoli en snijd in kleine roosjes. Breng vervolgens in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook en kook hierin de broccoliroosjes in ongeveer 8 minuten beetgaar.
  • 4 Bereid ondertussen de groentesaus volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de broccoli. Eet smakelijk!

Broccoli met aardappelschijfjes en cordon bleu is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept