Zoek
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker
4
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 blik gepelde tomaten
1 verse plant basilicum
2 groente bouillonblokjes
1 ltr tomatensap
1 rode ui
1 el olijfolie
4 Bastogne koeken
1 pakje crème fraîche
1 verse, rijpe mango
Bereiding
1
Maak de ui schoon en snij in grove stukken
2
Breek de Bastogne koeken fijn
3
Fruit de ui in de pan met een beetje olie
4
Als de ui glazig is, het vuur laag en de basilicumblaadjes erbij
5
Blik tomaten, de bouillon en de Bastogne koeken fijn laten sudderen, ongeveer 10 minuten op heel laag vuur
6
Maak ondertussen de mango schoon en mix deze met de staafmixer samen met de crème fraîche
7
Mix met de staafmixer de helft van de tomatensap bij de bouillon, roer daarna de andere helft van de tomatensap er bij in
8
Verdeel dit over de soepkommen en serveer met de mangopuree
Zoete tomatensoep met bastognekoek van Wendy Dekker is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Italiaanse stamppot van Prisca Dekker
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schuimige briesoep van Wendy Dekker
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsoep met appelsap van Wendy Dekker
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept