Zoek
Hartendief
4
30 min-
Coop recepten
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 blaadjes witte gelatine
2 citroenen
150 g witte basterdsuiker
500 ml karnemelk
250 g frambozen
hartvormige puddingvorm (inhoud 750 ml)
Bereiding
1
Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water.
2
Vet de puddingvorm in met olie.
3
Boen 1 citroen schoon en rasp de schil.
4
Pers beide citroenen uit.
5
Breng in een steelpan 100 ml water met citroen- schil aan de kook.
6
Knijp de gelatine uit en los de blaadjes van het vuur af al roerende op in het hete vocht.
7
Voeg basterdsuiker toe en roer het citroensap en vervolgens de karnemelk erdoor.
8
Laat afkoelen tot het een gelei is geworden en giet in de puddingvorm.
9
Laat in de koelkast in 2-3 uur opstijven. 1
0
Draai met behulp van een schaal en garneer met frambozen.
Hartendief is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Chocolade Hartendief
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade Hartendief
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept