Hartendief

4
30 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water.
  • 2 Vet de puddingvorm in met olie.
  • 3 Boen 1 citroen schoon en rasp de schil.
  • 4 Pers beide citroenen uit.
  • 5 Breng in een steelpan 100 ml water met citroen- schil aan de kook.
  • 6 Knijp de gelatine uit en los de blaadjes van het vuur af al roerende op in het hete vocht.
  • 7 Voeg basterdsuiker toe en roer het citroensap en vervolgens de karnemelk erdoor.
  • 8 Laat afkoelen tot het een gelei is geworden en giet in de puddingvorm.
  • 9 Laat in de koelkast in 2-3 uur opstijven. 1
  • 0 Draai met behulp van een schaal en garneer met frambozen.

Hartendief is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade Hartendief
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocolade Hartendief
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept