Zoek
Gevulde courgette met Duvel van Frank van Biemen
4
20 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 courgette
1,5 el zonnebloem- of olijfolie
1,5 sjalotje (fijngesneden)
3 el visfond
7,5 cl Duvel
peper uit de molen
zout naar smaak
325 gr verse zalmfilet (in mootjes)
1,5 el kleine kappertjes
takjes verse dille
Bereiding
1
Snijd de courgette in stukken van 3 tot 4 cm lengte en hol ze uit met een lepeltje.
2
Leg de uitgeholde courgettestukken 2 minuten in water dat net tegen de kook aan zit.
3
Laat ze vervolgens in een vergiet uitlekken.
4
Verhit de olie in een wok of koekenpan met antiaanbaklaag.
5
Voeg de sjalotjes toe en roerbak ze kort.
6
Voeg vervolgens de visfond en het bier toe en verwarm dit ongeveer 3 minuten.
7
Breng op smaak met zout en peper en laat even inkoken.
8
Laat de plakjes zalmfilet 30 seconden in de saus mee garen.
9
Haal ze er daarna uit om te voorkomen dat ze te gaar worden. 1
0
Vul de uitgelekte stukken courgette met de vis en garneer met kappertjes en verse dille.
Gevulde courgette met Duvel van Frank van Biemen is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Asperges met Leffe Blond-saus van Frank van Biemen
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kletskopcupjes met Westmalle-karamel van Frank van Biemen
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Salade van kabeljauw, venkel en witbier van Frank van Biemen
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept