Zoek
Kipfilet met zoetzure tomatensaus, peultjes en pinda's
4
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pakje MAGGI Dagschotel Broccoli-zoetzuur met paprika en gehakt
300 gram witte rijst
1 pakje peultjes a 200 gram
400 gram kipfilet, in reepjes
1 grote ui, gesnipperd
2 rode paprika's, ontdaan van de zaadlijsten en in reepjes
300 ml water
250 gram tauge
50 gram ongezouten pinda's
2 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding
1
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de rijst warm
2
Kook de peultjes in 3 minuten beetgaar
3
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kip 5 minuten op middelhoog vuur
4
Neem de kip uit de pan, voeg de ui en paprika toe en bak deze een paar minuten. Doe dan de kip er weer bij
5
Voeg de mix toe met het water, breng alles al roerend aan de kook en laat het 3 minuten zachtjes doorkoken
6
Roer dan de peultjes, tauge en pinda's erdoor en serveer met de rijst
Kipfilet met zoetzure tomatensaus, peultjes en pinda's is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept