Kipfilet met zoetzure tomatensaus, peultjes en pinda's

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de rijst warm
  • 2 Kook de peultjes in 3 minuten beetgaar
  • 3 Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kip 5 minuten op middelhoog vuur
  • 4 Neem de kip uit de pan, voeg de ui en paprika toe en bak deze een paar minuten. Doe dan de kip er weer bij
  • 5 Voeg de mix toe met het water, breng alles al roerend aan de kook en laat het 3 minuten zachtjes doorkoken
  • 6 Roer dan de peultjes, tauge en pinda's erdoor en serveer met de rijst

Kipfilet met zoetzure tomatensaus, peultjes en pinda's is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept