Andijviestamppot met varkenssaucijs

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kruimige aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze vervolgens af en stamp ze tot puree. Voeg voor een extra smeuïge stamppot een scheutje melk en/of klontje boter toe.
  • 2 Bak ondertussen in een pan de varkenssaucijzen rondom bruin en laat ze in ongeveer 15 minuten rustig garen.
  • 3 Meng de fijn gesneden andijvie door de aardappelpuree en verwarm het geheel nog een paar minuten op laag vuur.
  • 4 Bereid tot slot de jus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Andijviestamppot met varkenssaucijs is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde kip met aardappel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept