Zoek
pasta met tomatenauberginesaus
4
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 milliliter olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 stengels bleekselderij, in boogjes
1 winterwortel, geschrapt, in blokjes
1 blik tomatenblokjes op sap
zout en versgemalen peper
400 gram penne pasta
2 aubergines, in dobbelstenen
2 eetlepels gehakte peterselie
100 gram harde geitenkaas, geraspt
Bereiding
1
Verhit de helft van de olijfolie en fruit hierin de ui
2
Schep de bleekselderij en de winterwortel erdoor en bak deze even mee
3
Voeg de tomatenblokjes met sap en zout en peper toe en stoof de saus 15 minuten. Kook intussen de pasta
4
Verhit de rest van de olijfolie en roerbak hierin de aubergine goudbruin en gaar
5
Laat ze daarna op keukenpapier uitlekken
6
Meng de saus door de pasta. Strooi de aubergine, peterselie en kaas erover
pasta met tomatenauberginesaus is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept