1 Bestrooi de kipblokjes met zout, peper en paprikapoeder.
2 Verhit 50 gram boter in een braadpan en bak de kip in 4 minuten lichtbruin en net gaar en haal ʼm uit de pan.
3 Voeg 25 gram boter aan het bakvet toe en laat smelten. Pers de knoflook erboven uit en bak even mee.
4 Voeg nu de wijn, het sinaasappelsap, de bouillonta-blet en het korianderpoeder toe. Breng dit aan de kook en laat het op halfhoog vuur 5 minuten koken.
5 Roer de crème fraîche en de suiker erdoor en laat in 12 minuten inkoken tot sausdikte.
6 Verhit in een andere koekenpan 25 gram boter. Bak de reepjes oesterzwammen 4 minuten aan en zet ze apart.
7 Schil de sinaasappels, maak de partjes los en verwijder alle vliezen. Vang het sap op in een kom en doe de partjes erbij.
8 Roer ook de kip en de oesterzwammen erdoor en doe dit allemaal bij de saus in de braadpan.
9 Breng in een kookpan een ruime hoeveelheid water met een snufje zout aan de kook. Kook hierin de ravioli volgens de bereidingswijze op de verpakking. 1
0 Verdeel de ravioli over 4 pastaborden. Schep de saus erover en bestrooi met pijnboompitten en tuinkers. Serveer er een groene salade bij.
Pasta met sinaasappel en kip is een recept van Coop recepten