1 Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius.
2 Draai een kurkentrekker in de kern van de witte kool.
3 reng een grote pan water aan de kook. Plaats de kool op de kop in het water en laat 5 tot 8 minuten zachtjes koken. Zorg dat de hele kool in het water hangt. Haal de kool aan de kurkentrekken uit de pan. Snijd 10 tot 12 zachte bladeren los van de kern en laat uitlekken op een schone theedoek
4 Meng het gehakt met de rijst en breng op smaak met zout en peper. Voeg beetje bij beetje de melk toe totdat het meng-sel €˜los€™ is
6 Vet een ovenschaal in met boter en leg de rolletjes in de schaal. Smelt in een pan de boter met de sojasaus en slagroom. Schenk dit over de rolletjes zodra de boter is gesmolten en alles goed gemengd is.
7 Zet de schaal in de oven en bak de rolletjes in 45 minuten tot ze zacht en gaar zijn. Draai de rolletjes halverwege de baktijd om.