Chocoladeplaattaart met witte chocoladekersen en paranoten van Sanne Duifhuizen

18
50 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius
  • 2 Mix de boter met de suiker tot een glad geheel. Voeg vervolgens één voor één de eieren toe. Het eerste ei moet goed gemengd zijn met de boter voordat je het volgende ei toevoegt
  • 3 Meng in een andere kom de bloem met cacao, bakpoeder en zout met een garde. Roer het bloemmengsel door het eimengsel tot een glad beslag.
  • 4 Roer vervolgens de chocola, kersen en de helft van de noten door het beslag.
  • 5 Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag erover.
  • 6 Bestrooi de taart met de overige noten. Zet de bakplaat in het midden van de voorverwarm-de oven en bak de chocoladetaart 30 minuten.

Chocoladeplaattaart met witte chocoladekersen en paranoten van Sanne Duifhuizen is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker