Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm

6
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem 6 kleine vormpjes of glazen en druppel er wat olie in.
  • 2 Bedek de vormpjes nu met plasticfolie en doe daarin met aandacht wat plakjes zalm.
  • 3 Zorg ervoor dat er ook een deel over het randje hangt zodat je de terrines straks goed kan sluiten.
  • 4 Brokkel de kaas, snij de groenten, meng alles en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Vul de vormpjes met dit mengsel en sluit af met de €˜overhangende€™ zalm.
  • 6 Maak de dressing door alle ingrediënten goed te mengen en op smaak te brengen.
  • 7 Als je gaat serveren leg je wat blaadjes sla op de borden, haal de terrines uit de vormpjes en zet ze erbij.
  • 8 Nu een lepeltje saus er tegenaan en een schijfje citroen, klaar!

Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgemaakte tiramisu van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept