Zoek
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
6
20 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Beetje olie
500 gram Top! van Coop zalmfilet gerookt, vriesvers
100 gram zachte geitenkaas
Paar sprieten bieslook
Paprika in drie kleuren, van ieder een kwart
1 stengel bleekselderij
3 eetlepels citroensap
1 avocado
Dressing:
1 eetlepel crème fraiche
1 eetlepel griekse yoghurt
½ citroen
paar takjes bladpeterselie
Bereiding
1
Neem 6 kleine vormpjes of glazen en druppel er wat olie in.
2
Bedek de vormpjes nu met plasticfolie en doe daarin met aandacht wat plakjes zalm.
3
Zorg ervoor dat er ook een deel over het randje hangt zodat je de terrines straks goed kan sluiten.
4
Brokkel de kaas, snij de groenten, meng alles en breng op smaak met zout en peper.
5
Vul de vormpjes met dit mengsel en sluit af met de €˜overhangende€™ zalm.
6
Maak de dressing door alle ingrediënten goed te mengen en op smaak te brengen.
7
Als je gaat serveren leg je wat blaadjes sla op de borden, haal de terrines uit de vormpjes en zet ze erbij.
8
Nu een lepeltje saus er tegenaan en een schijfje citroen, klaar!
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Zelfgemaakte tiramisu van René Pluijm
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept