Varkensrollade met appel-cranberry tutti frutti van René Pluijm

4
65 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 180 graden Celsius. Bak de rollade in een pan bruin.
  • 2 Zet nu ongeveer 45-60 minuten in de oven.
  • 3 Bak ondertussen de sjalot, knoflook, gember en bestuif met cayennepeper.
  • 4 Blus dit met appelsap en voeg appel en cranberries toe, daarna suiker en azijn.
  • 5 Laat deze saus ongeveer 20 minuten stoven. Je kunt nu twee kanten op: de saus bij het vlees in de oven doen waardoor de smaken meer verenigen en de rollade iets zachter wordt, of de saus apart bij het vlees serveren waardoor de €˜bite€™ en smaak anders zullen zijn, de keuze is aan jou!

Varkensrollade met appel-cranberry tutti frutti van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept