Zoek
Amarenekoek met yoghurtroom en ijs van René Pluijm
4
15 min-
Coop recepten
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak Top! van Coop amarene amandelkoek
1 zakje amandelschaafsel
¼ liter slagroom
½ liter Griekse yoghurt
1 theelepel suiker
4 bollen straciatella chocolade ijs
Bereiding
1
Rooster de amandel in de oven of pan mooi goudbruin.
2
Sla de slagroom stijf en meng met yoghurt en suiker.
3
Snij de koek in kleine stukjes en meng het met de yoghurtroom. Zet het in de koelkast om goed te koelen en de smaken te laten vermengen.
4
Serveren met een mooie bol chocolade ijs en eventueel blaadjes munt of vruchtjes.
Amarenekoek met yoghurtroom en ijs van René Pluijm is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept