Aardappelpoffertjes met geitenkaas

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Laat goed uitlekken. Pureer ze met de komijn, een flinke snuf zout en peper naar smaak en laat ze afkoelen.
  • 2 Kluts in een kom het ei en zeef het bakmeel erboven. Roer de melk beetje bij beetje door het mengsel zodat er een beslag ontstaat.
  • 3 Voeg de zachte geitenkaas en de afgekoelde aardappelen toe. Het beslag moet iets dikker zijn dan pannenkoekenbeslag, maar nog steeds goed schenkbaar zijn.
  • 4 Doe het beslag in een spuitfles. Verhit de poffertjespan op middelhoog vuur en smeer de kuiltjes in met een beetje boter of olie. Vul de kuiltjes met het beslag.
  • 5 Laat de onderkant bruin worden en keer de poffertjes met een vork of satéprikker voorzichtig om.
  • 6 Bestrooi de poffertjes met een beetje fijngeknipte peterselie.

Aardappelpoffertjes met geitenkaas is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelpoffertjes met kruidenroomkaas en five-spice beef
45 min-
Bekijk recept
Aardappelpoffertjes Met Kaas
30-60 min -
Bekijk recept